top of page

Takk for at du er interessert i produktene våre. Vi selger abonnement på nettsiden eller ferske varer gjennom Reko Ringen Trondheim - facebook gruppa som står for lokal marked med levering hver andre uke. 

Vi ønsker i første omgang å selge våre andeler for 2021 - vi har kapasitet til å produsere mat til 100 personer med ukentlige leveranser til Trondheim.

Er du interessert? Sjekk ut våre tilbud på denne siden, og eventuelt fyll ut bestillingsskjemaet.

Sjekk sesongkalender her for å se grønnsakstilbudet i 2021. 

Abonnementene er bindende for året, men med ulike betalingsinterval avhengig av individuelles behov. Vi har bestemt oss for å gjøre det slikt fordi da kan vi være sikre på at gården har en stabil inntektskilde som dekker alle forberedelsene og forskutteringene frem til avlingen eller sluttproduktene er klar til levering. Vi har tatt en del inspirasjon fra andelslandbruk rundt omkring i verden. Men det som skiller oss fra mesteparten av andelsgårder er at abonnementhaverene slipper å bekymre seg for dugnadsdeltakelse, selvhøsting, eller andre kompromiss ofte koblet med slike ordninger. 

 

Vi blir veldig takknemlig og ydmyk dersom du og dine velger å støtte oss på denne måten. Tillitten og støtten dere gir oss er uvurderlig, fordi det gir oss tryggheten vi trenger slik at vi kan sammen, bidra til noe givende for samfunnet. 

 

abonnement pakker & priser

Bilde1.png
priser.JPG
priser 1.JPG
Bestillingsskjema
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Takk for bestillingen, du får instruksjoner om betaling og utleveringer på epost.

BESTILLINGSSKJEMA
logo_transparent_background.png
bottom of page